Zeeman NL
Nederland Wijzig
Zeeman NL
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Portugal
Spanje

Sluit je aan bij ons ICT & Transformatie Team!

Zeeman wil goede, goedkope en duurzame producten leveren aan haar klanten. Dit doen wij op de tijd en manier die past bij de voorkeur van die klanten. De ICT-afdeling faciliteert dit proces door het ontwikkelen en beheren van moderne ICT oplossingen. Deze oplossingen hebben als doel om eigentijds samenwerken, omnichannel commerce en efficiënte levering mogelijk maken. De basis hiervoor is een stevig ICT fundament.  Komende jaren investeert Zeeman flink in ICT om zo de verdere groei van de organisatie te faciliteren. Daarbij gaan we steeds meer gebruik maken van cloud oplossingen en speelt data gedreven werken en verbeteren een steeds belangrijkere rol. De ICT afdeling neemt hierbij de rol in van business partner, service integrator en regievoerder. Om dit bereiken hebben wij versterking nodig en hebben wij nieuwe vacatures!

Vind direct jouw nieuwe ICT & Transformatie baan!

Leer jouw nieuwe collega's kennen:

Onderstaand vertellen een aantal van onze ICT collega's over hun werk bij Zeeman.
Wil jij meer weten? Stel alle vragen die je hebt aan onze teamleden!

Door te klikken op 'stel een vraag' bij één van onze collega's uit het ICT team, kan je via Linkedin vrijblijvend contact opnemen. Op deze manier kan jij al jouw vragen beantwoord krijgen.

Jeroen Bruin - System Administrator

Wat heb jij de afgelopen periode geleerd in het Zeeman ICT team?

Van Zeeman krijg ik de kans mij te ontwikkelen van technisch systeembeheerder richting (functioneel) applicatiebeheerder. Daarnaast gaan we van voornamelijk ad hoc werk naar projectmatig werken. Zeeman geeft mij alle ruimte om mij hierin te ontwikkelen.

Heb jij vragen aan Jeroen?

Via de onderstaande knop kom jij met Jeroen (via Linkedin) in contact!

Erwin van der Meij - BI Specialist

Wat maakt Zeeman een aantrekkelijke werkgever?

Je kan bij Zeeman ICT werken aan toffe projecten. Hiermee maak je impact en help je Zeeman om nu en in de toekomst een begrip in de winkelstraat te laten zijn. Ook werk je mee aan de internationale expansie van Zeeman.

Heb jij vragen aan Erwin?

Via de onderstaande knop kom jij met Erwin (via Linkedin) in contact!

Kirsten Veenboer - Functional Analyst

Wat maakt het werken bij Zeeman ICT leuk?

De ICT afdeling en het ICT landschap is enorm in beweging. Met een relatief klein maar zeer enthousiast en betrokken ICT-team staan we voor grote ontwikkelingen. Dat biedt veel ruimte om jouw kennis en interesses in te zetten om een bijdrage te leveren. Gecombineerd met een nuchtere bedrijfscultuur, en zuinigheid op mens en milieu, maakt dat Zeeman voor mij tot een hele fijne uitdagende werkplek!

Heb je vragen aan Kirsten?

Via de onderstaande knop kom jij met Kirsten (via Linkedin) in contact!

Kevin Faas - Manager Data Competence Center

Hoe typeer jij Zeeman als werkgever?

Ik typeer Zeeman als een warm en dynamisch familiebedrijf, wat midden in de maatschappij staat en momenteel een flinke moderniseringsfase doorloopt om die positie uit te bouwen. Hier bestaat de mogelijkheid om met het vizier gericht op de haven, je eigen koers te varen.

Servicegerichtheid zit de mensen bij Zeeman in het DNA. Je collega’s zijn bereid mee te denken, te coachen en je een steuntje in de rug te bieden.

Heb je vragen aan Kevin?

Via de onderstaande knop kom jij met Kevin (via Linkedin) in contact!

Adinda Brugman - Functional Analyst

Wat betekent werken bij Zeeman voor jou?

Bij Zeeman werken staat garant voor werken met de leukste collega’s en werken in leuke projecten waar iedereen zijn steentje in bij kan dragen. Je kunt jezelf ontwikkelen binnen en buiten je vakgebied en dit wordt ook gestimuleerd. We zijn op dit moment bezig met een mooie transitiefase en hierin zie dat de Zeeman mentaliteit gewaarborgd blijft.

Heb je vragen aan Adinda?

Via de onderstaande knop kom jij met Adinda (via Linkedin) in contact!